Pivanka kuutostie Kesälahti. Lounas kutostie ravintola kahvila bensa-asema. Pivanka huoltoasema. Lounas Kesälahti. Pivanka Lounas. Kitee huoltoasema.

Pivanka rekrytoi - tule töihin osaksi Pivangan perhettä!

Kiinnostaako Sinua työ legendaarisessa Pivangassa?

Pivanka on coolisti retro yksityinen liikenneasema 6-tien varrella Kesälahdella. Yli 60-vuotisen historiamme aikana on paikallisen asiakaskuntamme lisäksi liikenneasemamme vakiintunut niin loma- kuin ammattiliikenteen keskuudessa tuttuna taukopaikkana.

Ravintolamme päivittäinen noutopöytä, sekä a’la carte palvelee erityisesti lounasruokailijoita. Sesonkiaikoina kävijämäärät kasvavat ja asiakaspohja kansainvälistyy lomaliikenteen vilkastuessa. Myös valtakunnanrajan läheisyys näkyy asiakaspohjassamme. 

Pivanka tunnetaan erityisesti päivittäisestä noutopöydästään, joka katetaan toki vankalla ammattitaidolla mutta myös karjalaisella tunteella ja lämmöllä. Makumaailmat ovat rehellisiä, perinteisiä ja konstailemattomia.

Ravintolatoiminnan lisäksi liikenneasemallamme on pieni automuseo, myymälä, kahvila/baari, sekä St1 polttoainemyynti.

Avoimet työpaikat

Kokki, sijaisuus/vakituinen

Etsimme kokkia äitiysloman sijaisuuteen. Avoimessa paikassa on mahdollisuus myös työsopimuksen jatkamiseen sijaisuuden jälkeen.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Pivangan kokilta edellytämme hyvää työkokemusta ja ammattitaitoa. Tiimityötaitojen lisäksi tulee etsimämme kokin pystyä myös itsenäiseen työskentelyyn. Pivangalla samaan aikaan noutopöydän kanssa pyörii myös a’la carte. Toivomme, että omaat hyvän paineensietokyvyn ja pystyt toimimaan rationaalisesti myös pienessä kiireessä.

Keittiöapulainen / Kokki, sesonkityö/kesä

Pivangassa on avoinna keittiöapulaisen / kokin paikka kesäsesonkiin 2021. Haettavassa paikassa voimme neuvotella sopimuksen jatkumisesta myös sesongin jälkeen.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Keittiöapulainen toimii keittiössämme kokin apuna ja vastaa osaltaan Pivangan keittiön toiminnasta. Kokemus keittiötyöskentelystä lasketaan eduksi. Erityisesti keittiöapulaisen / apukokin paikka soveltuu esimerkiksi vastavalmistuneelle kokille, joka haluaa saada tuntumaa arkityöskentelyyn ja hankkia kokemusta keittiötyöstä käytännössä.

Kassa / Salityöntekijä, sesonkityö/kesä

Asiakaspalvelija kesäsesonkiin 2021. Haettavassa paikassa voimme neuvotella sopimuksen jatkumisesta myös sesongin jälkeen.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Kassa/salityöntekijä on vuorovaikutuksessa asiakkaidemme kanssa ja on erittäin tärkeässä etulinjassa toteuttamassa asiakkaan asiakaskokemusta Pivangassa. Toivomme, että olet synnynnäinen asiakaspalvelija, jonka hurmaava hymy ei hyydy haastavissakaan tilanteissa. Koulutamme tehtävään, joten aiempi kokemus alalta ei ole välttämätöntä vaan asenne ratkaisee =)

Tiedustelut avoimista paikoista: Petri Issakainen 0400 651 981 / petri@pivanka.fi

Lähetä työhakemus tai kysy lisää


  TULE KÄYMÄÄN

  KESÄLAHDENTIE 1,
  59800 KESÄLAHTI

  SOITA MEILLE

  020 779 2792

  LÄHETÄ MEILI

  INFO(A)PIVANKA.FI