Pivanka kuutostie Kesälahti. Lounas kutostie ravintola kahvila bensa-asema. Pivanka huoltoasema. Lounas Kesälahti. Pivanka Lounas. Kitee huoltoasema.

Pivanka rekrytoi - tule töihin osaksi Pivangan perhettä!

Kiinnostaako Sinua työ legendaarisessa Pivangassa?

Pivanka on coolisti retro yksityinen liikenneasema 6-tien varrella Kesälahdella. Yli 60-vuotisen historiamme aikana on paikallisen asiakaskuntamme lisäksi liikenneasemamme vakiintunut niin loma- kuin ammattiliikenteen keskuudessa tuttuna taukopaikkana.

Ravintolamme päivittäinen noutopöytä, sekä a’la carte palvelee erityisesti lounasruokailijoita. Sesonkiaikoina kävijämäärät kasvavat ja asiakaspohja kansainvälistyy lomaliikenteen vilkastuessa. Myös valtakunnanrajan läheisyys näkyy asiakaspohjassamme. 

Pivanka tunnetaan erityisesti päivittäisestä noutopöydästään, joka katetaan toki vankalla ammattitaidolla mutta myös karjalaisella tunteella ja lämmöllä. Makumaailmat ovat rehellisiä, perinteisiä ja konstailemattomia.

Ravintolatoiminnan lisäksi liikenneasemallamme on pieni automuseo, myymälä, kahvila/baari, sekä St1 polttoainemyynti.

Avoimet työpaikat

Tällä hetkellä Pivangalla ei ole avoimia paikkoja haettavana. Jos haluat kuitenkin työskennellä Pivangalla, ota yhteyttä ja kartoitetaan tilanne yhdessä!

Tiedustelut avoimista paikoista:
Petri Issakainen 0400 651 981 / petri@pivanka.fi

Lähetä työhakemus tai kysy lisää


  TULE KÄYMÄÄN

  KESÄLAHDENTIE 1,
  59800 KESÄLAHTI

  SOITA MEILLE

  020 779 2792

  LÄHETÄ MEILI

  INFO(A)PIVANKA.FI